Termékek

Kompozit háló

A kompozit háló a betonacél háló kiváltására alkalmas környezetbarát építőanyag. Nagyon könnyű, ugyanakkor rendkívül szilárd anyag. Egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja a beton élettartam növelésének. Könnyen szállítható és felhasználása nem igényel szaktudást. Egyszerűen kezelhető, sűrű rácsosztás a mikrorepedések minimalizálására.

Kompozit hálók főbb felhasználási területei

Padlófűtés, ipari padlók, alaplemezek, járdák, utak, parkolók.

Lőtt betonfalak, kérgek megerősítése.

Előregyártott elemekben a betonacél kiváltására alkalmas.

Tekercsben könnyen szállítható, kezelhető - egy ember könnyedén kezeli, mozgatja. Pontosan méretre vágható a helyszínen, ezért kicsi a leeső veszteség.

Kompozit Rudak

A kompozit rudak felhasználási területei : ipari padlók, alaplemezek, utak, előregyártott betonszerkezetek, mezőgazdasági épületek, agresszív hatásoknak kitett beton szerkezetek, vegyi és egyéb ipari szerkezetek. Mágneses és elektromos hatásoknak kitett szerkezetek.

Bazaltszál erősítésű rudak Ø4mm-5mm-6mm-8mm-12mm átmérővel, kvarckristály-borítással a jobb tapadásért. Közel 10% megtakarítás érhető el a szállításon és 0 Ft daru költség a rakodás-szerelés során.

Háromszintes épület alapozásánál elért költségcsökkentés: közel 5% anyagmegtakarítás a helyszíni méretre vágásnak köszönhetően (100 méter hossz 1 szálból), valamint 25%-kal gyorsabb szerelés, a fenti előnyök miatt.

Kompozit Bazalt Haj

A kompozit bazalt haj könnyű, környezetbarát, a betonnal az acél hajnál jobban együttműködő. Húzószilárdsága magasabb mint az acélé. Alkalmazása a lőtt betonok, ipari padlók, előregyártott vasbetonszerkezetek esetében javasolt.

Felhasználása rendkívül egyszerű: receptúra szerinti mennyiségben, a betongyárban, a mixerautóban, vagy a betonkeverőben bele kell keverni a betonba!

Alkalmazásának célja, hogy a beton húzószilárdságát jelentősen növelje. A mikrorepedés-képződést megakadályozza. Fagyra és hőmérséklet változásra nem érzékeny, kicsi a hőtágulása. Csiszolás után nem emelkedik ki a felületből. Korrózióálló.

© 2024. Minden jog fenntartva, fibersolutions.hu
honlapkészítés